ReserveringNieuws00 33 3 22 23 40 30Directe betaling
Mijn rekening

Een stacaravan huren in de Baai van Somme

U wilt graag kamperen in de Baai van Somme? De 4-sterren Camping Le Royon ligt aan de zee, in Fort-Mahon-Plage, en biedt stacaravans te huur op 2 km van de zandstranden van Picardië, tussen de Baai van Somme en de Baai van Authie, aan de kust van regio Hauts-de-France.

Een breed assortiment accommodaties voor een vakantie aan zee

Voor uw vakanties met het gezin, met vrienden of met z'n tweetjes in Somme (80), heeft u de keuze tussen 58 stacaravans voor 6 personen, 88 stacaravans voor 4 personen en 16 stacaravans voor 2 personen, geïnstalleerd op ruime plaatsen, beschut of gedeeltelijk beschut. Voor mindervaliden heeft Camping **** Le Royon een miva stacaravan, met aangepaste parkeerplaats en opgang.

Uw vakantieverhuur van alle gemakken voorzien in Picardië maritime

De accommodaties zijn stuk voor stuk optimaal uitgerust, ruim en comfortabel, zodat u alles bij de hand heeft en alleen maar hoeft te genieten van uw vakantie op een camping in de Baai van Somme: een salon met keuken, televisie, aparte kamers, badkamer en toilet, houten terras met tuinmeubels en barbecue. Daarbij kunt u, tegen betaling, beschikken over het wifi-netwerk via glasvezel.

  • Lakens, kussens en badhanddoeken, maar ook schoonmaakmiddelen en tafellinnen worden niet geleverd. Niettemin kunt u ter plaatse wegwerp beddengoed kopen, voor 7 euro p.p.
  • U kunt inschrijven vanaf 15u, en uitschrijven vanaf 11u.
  • In de accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.