ReserveringNieuws00 33 3 22 23 40 30Directe betaling
Mijn rekening

Huur op jaarbasis

En als u eens eigenaar werd van uw stacaravan aan de zee, tussen de Baai van Somme en de Baai van Authie in Picardië? Dan kunt u op vakantie wanneer u maar wilt in Fort-Mahon-Plage in Somme, omringd door groen op een grasland van 8 hectares, in het hart van Marquenterre! De 4-sterren Camping Le Royon biedt seizoenarrangementen met de huur van een kavel op jaarbasis om uw stacaravan op te installeren, zodat u er even tussen uit kan gaan, wanneer u maar wilt!

Tussen 20 maart en 1 november kunt zo vaak gebruik maken als u maar wilt van uw "huisje" op slechts 2.5 km van het strand, en de mooiste natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden in regio Hauts-de-France.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden van de jaararrangementen!

Waarom langer blijven in onze prachtige badplaats Fort Mahon Plage?

  • Want dan profiteert u van de interessante "lang verblijf" tarieven!
  • U kunt op het laatste moment besluiten een weekendje weg te gaan, zonder te boeken!
  • U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en diensten van een 4-sterren camping: aquacentrum, recreatievelden, en het vermaak en vertier in het hoogseizoen!
  • U verblijft in het hart van het mooiste duingebied van Europa, op 2.5 km van een prachtig zandstrand.

U wilt een tweedehands stacaravan kopen in de Baai van Somme?

Neem meteen contact op met het team van de camping op +33 (0) 3 22 23 40 30 voor de speciale aanbiedingen van stacaravans die te koop aangeboden worden!

Goed te weten

  • Tijdens de maanden november, december, januari, februari en maart kunt u uw materiaal gratis leeg achterlaten. De sanitaire installaties op de camping zullen worden afgesloten, om bevriezing te voorkomen.
  • De recreanten moeten zich strikt aan de campingregels houden; in het bijzonder aan de regels betreffende de seizoenarrangementen, waarvan er een exemplaar bij de ingang van de camping opgehangen zal worden.
  • Onze gasten krijgen tegen een borg van €30 een magnetische sleutel overhandigd die toegang tot de camping verschaft. Voor iedere verloren of beschadigde sleutel zal hetzelfde bedrag in rekening gebracht worden.
  • Alléén onze gasten met camping-armband hebben toegang tot het zwembad, waar ze zich strikt houden aan de veiligheid- en hygiënische regels van deze onbewaakte installatie.

Download de informatie over de verpakking