ReserveringNieuws00 33 3 22 23 40 30Directe betaling
Mijn rekening

Quend-Plage-les-Pins

Op 5 km van de camping is Quend-Plage-les-Pins een charmant plaatsje aan zee, met alles wat u nodig heeft voor een blije en rustige, ontspannen en energieke vakantie! U bent op zoek naar zandstranden, ongerepte duinen, bossen en moerassen? U ziet uzelf al de meest uiteenlopende activiteiten beoefenen, in een omgeving met adembenemende vergezichten? Hier moet u zijn voor een échte kampeervakantie!

Vakantiegeluk aan zee!

Mocht u besloten hebben uw volgende kampeervakantie vlakbij Quend-Plage-Les-Pins te boeken, wordt het moeilijk, misschien zelfs onmogelijk om niet te gaan zwemmen, rennen, zeilen of galopperen over de 15 kilometer lange stranden die onder uw verbazende ogen langs trekken! Op zo'n uitgestrekt strand vindt iedereen een rustig plekje om ver van de massa zijn handdoek neer te leggen, en heerlijk te luieren en te zwemmen!
Als de zee zich weer terugtrekt, profiteren de gezinnen ervan om te gaan strandvissen, en de schelpdieren uit het zand te graven, of een natuurgids te volgen voor een kennismaking van de Bouchot mosselparken. Zoekt u wat meer spanning en sensatie, dan kunt u gaan strandzeilen. U snapt het al, iedereen kan op zijn manier van zijn vakantie genieten in Quend-Plage-Les-Pins!

Camping dans la Somme

Unieke landschappen die rust ademen; een uitnodiging eropuit te gaan

Quend heeft een uitzonderlijke ligging tussen de Baai van Somme en de Baai van Authie. Natuurliefhebbers kunnen de observatiepaden vanuit de badplaats gaan verkennen, of de fietspaden nemen die zich een weg banen door het dennenbos, om vervolgens op avontuur uit te gaan door Marquenterre en het natuurreservaat van de Baai van Somme.
Zoekt u een activiteit in de natuur voor het hele gezin, dan is er het Klimpark van Quend, met zijn 8 avonturenparcours (waarvan enkele geschikt vanaf 5 jaar) in het hart van een prachtig bos. Op programma: boomklimmen, lianenbruggen, Tarzan-sprongen en hele lange zipline! Een leuk uitstapje met kinderen is een kennismaking met de ezels van de ezelboerderij van Marquenterre. In de boerderij zijn de mooiste verzamelingen ezels uit regio Hauts-de-France ondergebracht, maar ook vele dieren van de boerderij en het platteland. De kleintjes zullen het fantastisch vinden!

Moet u zeker doen rond Quend-Plage-les-Pins

  • Een tochtje strandzeilen vanaf Quend-Plage-les-Pins, voor een kennismaking met de populairste sport in de Baai van Somme!
  • De bewegwijzerde wandelroutes nemen van Le Colombier (10 km) en Royon (4 km), toegankelijk vanuit Quend.
  • Het gebied le Marquenterre en zijn natuurgebied van 1000 hectares, dat verkend kan worden met een elektrisch wagentje, of tijdens een paardrijtochtje.
Camping dans la Somme