ReserveringNieuws00 33 3 22 23 40 30Directe betaling
Mijn rekening

Animaties op onze camping Paradis gedurende het hele seizoen

In juli en augustus staat uw kampeervakantie in de Baai van Somme in het teken van de vele activiteiten voor groot en klein, overdag en 's avonds... Op programma: sport en spel voor groot en klein, kleurrijke activiteiten, thema-avonden om te feesten en vooral te lachen, voor een vakantie vol gezelligheid en een goed humeur!

Activiteiten overdag voor een vakantie vol sport en spel!

Neem eens een kijkje bij de activiteiten die 's morgens en 's middags georganiseerd worden. Het sport- en spelteam van de camping heeft een programma voor u in elkaar gezet die de liefhebbers van recreatieve activiteiten, kampeerders op zoek naar ontspanning en amusement en ook de kinderen zal bevallen!

In het hoogseizoen kunt u meedoen met de volleybal-, pingpong-, dartstoernooien of klaverjasdrives. Bent u sportief, mis dan niet de Zumba cursus en activiteiten in het zwembad (waterbasketbal, aquagym...). De camping organiseert tevens vriendschappelijke ontmoetingen en jeu de boules wedstrijden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Een vakantieritme waar we niet snel genoeg van zullen krijgen!

Camping dans la Somme

Ook ’s avonds hoeft u zich niet te vervelen op de camping!

De georganiseerde avonden zijn een feest, waar gezelligheid troef is. Om in de sfeer te komen, beginnen we met een happy hour, een borrelquizz of borrelbal, voorafgaand aan de thema-avonden op de camping (voorstellingen, casino, transformatie-optredens, cabaret, reuze barbecues...), de karaoké waar groot en klein de microfoon kunnen pakken, en de dansavonden waar u zich kunt laten gaan op het ritme van de muziek.

De kinderen worden niet vergeten!

De PICKI club verwelkomt kinderen van 5-8 jaar en 9-13 jaar. Ons team van animatoren biedt de jonge kampeerders een activiteitenprogramma dat is aangepast aan hun leeftijd (vraag bij de receptie naar de openingstijden).

Camping dans la Somme