ReserveringNieuws00 33 3 22 23 40 30Directe betaling
Mijn rekening

Fort Mahon Plage

Een vakantie in Fort-Mahon-Plage op Camping Le Royon, is het ontdekken van een typisch badplaatsje vol charme uit de jaren dat “zeebaden” heel modern was. U kunt genieten van de ziltige lucht, de duinen en de oneindig lange zandstranden om te strandzeilen, paardrijden, golfen, wandelen en fietsen tot aan de naastgelegen Quend-Plage.

Een kennismaking met het strandzeilen op het strand van Fort-Mahon, iets voor u?

Camping Le Royon heeft een ideale ligging op 2 km van het strand van Fort-Mahon. Op deze uitgestrekte stuk zand kunt u het strandzeilen een keertje proberen; het is leuk, spannend en voor iedereen. Raas over de grond en ontdek de Baai van Somme en de 25 kilometer ongerepte stranden van Marquenterre, tot aan de Baai van Authie.

Een paardrijtocht voor een andere kijk op het park van Marquenterre!

Tijdens uw vakantie in Fort-Mahon-Plage zal u een groot aantal ruiters zien rijden op Henson paarden, kenmerkende paarden voor de Baai van Somme. Dat zou u zelf misschien ook wel willen, te paard over het strand, en over de paden van Marquenterre! Een paardrijtochtje met de kinderen, ritje in een rijtuig of fantastische tochten met de haren in de wind... ga erop uit met uw paard door het grootste duingebied van Europa, en bewonder de prachtige uitzichtpunten over het gebied van Marquenterre. Een verfrissende doe-tip, voor prachtige herinneringen aan uw kampeervakantie!

Camping dans la Somme

Ga golfen op één van de mooiste parcours van Frankrijk!

En als u nu eens van uw kampeervakantie profiteerde om aan uw swing te werken, of het golfen een keertje te proberen? Vlakbij zee, tussen de duinen, meren en dennenbossen, is “Belle Dune” DE golfbaan waar u geweest moet zijn in Somme. In 2015 door "Golf World" gekozen als één van de 100 beste Europese golfbanen, gaat deze schitterende 18 holes en zijn perfect onderhouden fairways perfect op in het omliggende landschap. Ligt daarbij in het hart van het milieudorp club van Belle Dune, dat zich onderscheidt door de zeer milieubewuste inrichting, en zijn bouwstijl geïnspireerd door het Picardië uit begin 20ste eeuw.

Moet u zeker gezien hebben rond Fort-Mahon:

  • De Ezelboerderij van Marquenterre (2 km), een gerestaureerde boerderij gewijd aan het fokken van ezels in een gebied voor recreatie, kennismaking en observatie (mogelijkheid om op een ezel een ontdekkingstocht te maken door de Baai van Somme).
  • Het Park van Marquenterre (12 km) om vogels te spotten op de Baai van Somme, en de vele andere planten- en dierensoorten die in het getijdegebied leven.
  • Park Bagatelle in Merlimont (20 km), een groot recreatiepark met kermisattracties, voorstellingen en activiteiten voor groot en klein.
Camping dans la Somme