Een stacaravan huren in de Baai van Somme

U wilt graag kamperen in de Baai van Somme? De 4-sterren Camping Paradis Le Royon ligt aan de zee, in Fort-Mahon-Plage, en biedt stacaravans te huur op 2 km van de zandstranden van Picardië, tussen de Baai van Somme en de Baai van Authie, aan de kust van regio Hauts-de-France.

Een breed assortiment accommodaties voor een vakantie aan zee

Voor uw vakanties met het gezin, met vrienden of met z’n tweetjes in Somme (80), heeft u de keuze tussen 58 stacaravans voor 6 personen, 88 stacaravans voor 4 personen en 16 stacaravans voor 2 personen, geïnstalleerd op ruime plaatsen, beschut of gedeeltelijk beschut. Voor mindervaliden heeft Camping **** Paradis Le Royon een miva stacaravan, met aangepaste parkeerplaats en opgang.

Uw vakantieverhuur van alle gemakken voorzien in Picardië maritime

De accommodaties zijn stuk voor stuk optimaal uitgerust, ruim en comfortabel, zodat u alles bij de hand heeft en alleen maar hoeft te genieten van uw vakantie op een camping in de Baai van Somme: een salon met keuken, televisie, aparte kamers, badkamer en toilet, houten terras met tuinmeubels en barbecue. Daarbij kunt u, tegen betaling, beschikken over het wifi-netwerk via glasvezel.