Uw kampeervakantie in Picardië, en de Baai van Somme

Denkt u eens in: een vakantie op een 4-sterren camping in de Baai van Somme, midden op een grasvlakte van 8 hectares beplant met bomen, op 2 km van de mooiste zandstranden van la Manche, tussen de Baai van Somme en die van Authie... Welkom op Camping Paradis Le Royon in Fort Mahon Plage in Picardië! Op onze camping heerst een gezellige familiesfeer, en de 376 plaatsen liggen aan de rand van een beschermd natuurgebied. Is dagelijks geopend van 1 april tot 1 november.

Een overdekt en verwarmd zwembad, en een openluchtbad zodat het hele gezin een duik kan nemen!

Een kampeervakantie in Picardië is helemaal compleet met een overdekt en verwarmd zwembad en waterglijbanen, om heerlijke momenten door te brengen tijdens uw verblijf aan de Picardische kust! Voor nòg meer zwemplezier, is er een tweede openluchtbad in juli en augustus. Het aquacentrum is geopend van 3 april tot 31 oktober.

Stacaravanverhuur in Somme, en kampeerplaatsen midden in de natuur

Voor uw kampeervakantie in de Baai van Somme bieden wij 58 stacaravans voor 6 personen te huur, 88 stacaravans voor 4 personen en 16 stacaravans voor 2 personen. De camping biedt tevens een O’ Hara stacaravan van alle gemakken voorzien voor mindervaliden, met eigen parkeerplaats en miva opgang voor rolstoelen. U vindt zeker een kampeeraccommodatie die het beste past bij uw droomvakantie!

Blijf tijdens uw vakantie in verbinding met de mensen die u liefhebt!

Wifi via glasvezel, ook dat is de luxe van een vakantie op een 4-sterren camping in Picardië! En dat kan natuurlijk op Camping Paradis Le Royon; altijd bij de eersten met de laatste innovaties, geven wij ons wifi-netwerk een boost met glasvezel. Zo kunt u uw e-mails checken, uw avonturen delen op sociale media, en vakantiefoto’s sturen met een snelheid 2.0.! Paradis Le Royon biedt wifi (tegen betaling) over de hele camping. We geven u de toegangscodes bij de receptie; maximaal 2 verbindingen per staanplaats, om tijdens de hele vakantie in contact te blijven met uw naasten.

Vermaak en vertier voor een onvergetelijke vakantie in Hauts-de-France

In juli en augustus heeft de Camping een rijk een gevarieerd activiteitenprogramma, onder leiding van een goed gehumeurd en attent team. Met het gezin of vrienden heerlijke momenten van ontspanning doorbrengen, zowel overdag als ’s avonds met een programma vol activiteiten om te sporten, te ontspannen, te dansen, plezier te maken en leuke mensen te ontmoeten!

Camping Paradis Le Royon is tevens de ideale uitvalsbasis om nieuwe ervaringen op te doen, en van alles te ontdekken en te ondernemen in regio Hauts-de-France: sport en natuur in de Baai van Somme, stranden en watersporten aan de kust van Nord-Pas-de-Calais-Picardië, wandelen door de charmante badplaatsen van de Opaalkust, culturele uitstapjes in de steden van Kunst en Geschiedenis van regio Hauts-de-France...Dus zeg maar wat u zoekt, wij zijn van alle markten thuis!