Camping met overdekt en verwarmd zwembad in de Baai van Somme

Geniet met het gezin in Fort Mahon Plage, in het aquacentrum op uw camping in de Baai van Somme met overdekt en verwarmd zwembad! Duik, zwem en ontspan in het grote binnenbad, het openluchtbad en de waterglijbanen, en geniet van uw vakantie!

Op onze camping kunt u het hele seizoen van het zwembad profiteren!

Het voordeel van een camping met overdekt en verwarmd aquacentrum in Somme, is dat het water het hele seizoen door heerlijk op temperatuur is. En voor optimaal zwemplezier, ongeacht het weer, is het zwembad al vanaf de opening op 9 april overdekt en verwarmd, tot de sluiting op 31 oktober!

’s Morgens kunt u langskomen om rustig een paar baantjes te trekken, of deel te nemen aan de aquagymles. ‘s Middags kunt u heerlijk luieren aan het water, op de ligstoelen van het terras; een frisse duik nemen als de zon in regio Hauts-de-France op z’n hoogste punt staat, of uitleven tijdens de waterbasketbal-wedstrijden.
De kinderen kunnen heerlijk spelen in het pierenbad, of onder het water van de sproeiende paddenstoel!
In juli en augustus breidt het aquacentrum uit met een tweede bassin; de ideale plek om te zwemmen onder de blauwe hemel van Picardië tijdens de warmste uren van de dag!

Glijbanen in het aquacentrum!

Van mei tot half september kunt u gebruik maken van de 2 waterglijbanen van de camping, en in alle vaart van de glijbaan laten glijden! Groot en klein kunnen wedstrijdje houden op de familieglijbaan met zijn 3 banen, of razendsnel van de spiraalglijbaan, om met een grote plons in het opvangbassin te eindigen!

ZWEMBAD INFORMATIE